Zhongshan xiangming hardware products co. LTD

Flera tekniska kännetecken för investeringar

Släpp tid: 2020-05-26 17:11:41  träffar: 4

Funktioner för värdepappersgjutning:

En annan fördel med investeringsgjutningsmetoden är att den möjliggör gjutning av komplexa gjutjärnsprodukter av olika legeringar, särskilt gjutjärnsprodukter med hög temperatur. Till exempel kan den strömlinjeformade yttre profilen och kylhåligheten hos jetmotorbladen knappast bildas genom maskinbearbetningsprocess. Massproduktion kan uppnås genom användning av en investeringsprocess som säkerställer gjutningen och undviker stresskoncentrationen av kvarvarande skärmärken efter maskinbearbetning.

Precisionsinvesteringar i storleksklass, allmänna i CT4-6 (sandgjutning är CT10 * 13, gjutning är CT5 * 7), naturligtvis, på grund av den komplicerade investeringsprocessen, är faktorer som påverkar gjutjärnsprodukternas precision mer, t.ex. krympning av mögel och deformering av gjutning.Skal i processen för förändring av uppvärmnings- och kyllinjens kvantitet, legering av krympning och deformation av gjutjärnsprodukter i solidifieringsprocessen, så den genomsnittliga storleken även om det rör sig om mer precisionsinvesteringar, men måste fortfarande förbättra konsistensen (i medeltemperatur och hög temperatur hos vaxgjutningen för att förbättra ett parti).

När investeringsformen pressas antas tryckmöglet med hög yta.Därför är även ytskiktet på investeringsmöglet relativt högt. Dessutom är skalet tillverkat av högtemperaturbeständiga speciella bindemedel och eldfasta material av eldfast färg belagda och hängda på investeringsmöglet, och smält metall i direkt kontakt med ytskiktet är högt. Därför är ytbeläggningen för gjutning högre än för vanlig gjutning, som kan nå ra.1.6 * 3.2m i allmänhet.

Den största fördelen med investeringar är att investeringarna har en hög dimensionell noggrannhet och ytfinish, så att de kan minska maskinarbetena, bara lämna en liten maskinmarginal i delarna wher och_.101; högre krav kan lämnas, och till och med vissa gjutjärnsprodukter lämnar endast polering, poleringsmarginal,kan användas utan mekanisk bearbetning. Man kan se att investeringsgjutningsmetoden kan spara en hel del maskinutrustning och arbetstider och i hög grad spara metallråvaror.


Tidigare: Ytbeläggning av produkter för p...

Nästa: Vilka är fördelarna med precisi...